ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Ιστορία μας…

Η Καλύτερη Ελληνική Μουσική Είναι εδώ καθημερινά. Με όλα τα είδη της Ελληνικής Μουσικής!!! Συντονιστείτε και θα ακούσετε Τραγούδια που δεν θα ακούσετε σε κανένα Ραδιοφωνικό Σταθμό. Το Όραμα μας… «Να σας προσφέρουμε πάντα και με κάθε τρόπο, τα καλύτερα Τραγούδια όλων των Εποχών του Ελληνικού Πενταγράμμου». Το Zografou Web Radio είναι ένα Μουσικό Ραδιόφωνο «Αποκλειστικά» Ελληνικής Μουσικής με κυρίαρχο στοιχείο την Διαχρονικότητα 24 ώρες το 24 ώρο. Στο Πρόγραμμα μας χωράει ολόκληρη η Ιστορία της Ελληνικής Δισκογραφίας. Το Χθες & το Σήμερα.

Το Zografou Web Radio ξυπνάει Αναμνήσεις και Συνειδήσεις… Είναι το Ραδιόφωνο που από το ξεκίνημα του κατάφερε ν’ αγγίξει τις καρδιές ενός πολύ μεγάλου μέρους Ακροατών Ραδιοφώνου, στα FM και τώρα Ιντερνετικά!!!

Μετά για να μας ακούσετε πατήστε εδώ
Σχετικά μ’ εμάς: Όσα δεν μπορούμε να πούμε με Λόγια τα εκφράζουμε με την Μουσική …Ακόμα και τις Ώρες Μοναξιάς, η Μουσική μένει πάντα δίπλα μας και είναι η μόνη Συντροφιά που δεν πρόκειται να μας προδώσει ποτέ … αυτό είναι το zografouwebtv: Εδώ θα Θυμηθείς, Θα Νοσταλγήσεις, θα κλάψεις, θα Ονειροπολήσεις. Καθημερινά στο zografouwebtv Θα ακούσετε Τραγούδια που δεν θα ακούσετε ποτέ σε άλλους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς. Με χιλιάδες Επιλογές Τραγουδιών, με ότι καλύτερο διαθέτει η Δισκοθήκη μας. Με Τραγούδια από Σπάνιες Ηχογραφήσεις 45 & 78 Στροφών, αλλά και με Επιτυχίες που άφησαν Εποχή στο Ελληνικό Πεντάγραμμο και που θα ακούγονται για πάντα. « Στον Σταθμό μας υπάρχουν Δισκάκια κι Ερμηνείες που δεν τα θυμόντουσαν ούτε καν οι ίδιοι οι Ερμηνευτές».

«Το Μέλλον…. Μπροστά»